Neyzenler.net  
05 Eylül 2010, 10:42:22 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Değişen altyapımızla yeni forum arayüzümüz aktif! Ayrıntılar

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ne olmuş sitemize böyle!?  (Okunma Sayısı 2196 defa)
Murat Çorlu
Yönetici
Yeni üye

Üyelik Bilgileri WWW
« : 30 Ağustos 2007, 17:25:18 »

Siteyi seyrek de olsa takip eden arkadaşlar sitemizdeki farklılığı sayfa karşılarına gelir gelmez farkedeceklerdir. Evet bir sunucu değişimi yapmamız gerekti ve bu değişimi yaparken uzun zaman önce planlamış olduğum bir iyileştirmeyi de yapmış oldum. Forumumuzun yapısını değiştirdim ve kullanımının daha kolay, daha problemsiz olduğunu düşündüğüm SMF forumuna iltica ettik. Vatana millete hayırlı olsun.

Tüm ziyaretçilerimizin kullanıcı adı, şifreleri ve mesajları aynen muhafaza edilmiştir. Bunun yanında Profil sayfanızda farkedeceğiniz üzere bir çok yeni özellik de bu yeni sitemizle birlikte kullanıcılarımıza sunulmuştur. Ziyaretçilerimizin kullanmaktan memnun olacağı birkaç yeni özellikten bahsetmek gerekirse:
  • Sitede görünen adınızı, istediğiniz zaman profil sayfanızdan değiştirebilirsiniz.
  • Mesajınız olsun-olmasın, bütün konu ve başlıklara gelecek yeni mesajlardan haberdar olmak için üye olabilirsiniz. Her konu ve başlık sayfasınının alt veya üstündeki "Haberdar et" düğmesine basarak bu özellikten faydalanabilirsiniz.
  • Forumu gezerkenki ayarlarınızla ilgili bir çok seçenek de yine profil sayfasından değiştirilebilir.

"Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir..."
Cemil Meriç
mei
Altunizade Kültür Merkezi Öğrencileri
Yeni üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2007, 00:58:02 »

ben de diyorum neden giremiyorum Gülümseme önce forum.neyzenler.net adresi de açılmıyordu ama şimdi açılıyo:) zaten neyzenler.net/forum olmuş aslı sanki Gülümseme ama ikisi de oluyo Kahkaha neyse uzatmayım. ben de bu konuyu soracaktım ki konuyu gördüm Gülümseme teşekkür ederiz çalışmalarınızdan dolayı murat abi Gülümseme güzel olmuş herşey ellerine sağlık Gülümseme
Murat Çorlu
Yönetici
Yeni üye

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2007, 14:30:14 »

Ne demek efenim, ben teşekkür ederim. İnşaallah zamanla daha da güzelleşecektir...

"Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir..."
Cemil Meriç
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!