Neyzenler.net
05 Eylül 2010, 10:26:07
Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular
: Değişen altyapımızla yeni forum arayüzümüz aktif!
Ayrıntılar
Ana Sayfa
Yardım
Ara
Takvim
Giriş Yap
>
Neyzenler.Net
>
Öneri ve Şikayetler
>
ney?
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: ney? (Okunma Sayısı 1759 defa)
proksima
Altunizade Kültür Merkezi Öğrencileri
Yeni üye
ney?
«
:
18 Mayıs 2007, 14:12:36 »
Çok sessisiz çok...
ne zaman, bir kaç kelam etmeye çalışsam, sitenin boş cidarlarında, klavyeden yayılan tuş seslerimin yankılarını duyuyorum için için...
acı veren tarafı ise, zamanında bu mahallerin her tarafının şen şakrak cıvıltılar/takılmalar/bilgiler vermelerle dolup dolup taşmasıydı...
oysa, şimdi...
şimdi...
lunaparklarda insanı irili ufaklı gösteren sihirli aynalar bölümü misali, sesin geri dönen puslu diri akislerini bağrında saklayan bir yansılar holüne evrildi güzelim sitemiz...Murat kardeşimizin el emeği, göz nuru...
Rivayet odur ki, Murat'ın zikrettiği "Hocam şu siteyi yapalım " cümlelerinin uç uca getirilmesi durumunda, ortaya çıkacak acaip tümcenin, ekvatoru 16 kez dolaşabileceği üstüne üstlük de, Dünya-Ay arasının yarısına kadar da uzayabileceği belirtilmiştir...
kimse yoooookkkmuuuuu
kimse yokkkmuuu
yoookkmuuuu
yoookkkkkk
Tüm neyzen kardeşlerime sonsuz selamlar&sevgiler...
Ferit
Murat Çorlu
Yönetici
Yeni üye
ney?
«
Yanıtla #1 :
20 Mayıs 2007, 00:33:49 »
Hocam, çok içli yazmışsın. Evet, malesef biraz durulduk, ama ben ümitsizliğe kapılmamak gerektiği düşüncesindeyim. İnşaallah, sen istersen, ben istersem, birileri isterse topluluğumuz eskisinden de daha da coşkulu, şen-şakrak olacaktır.
Yarından tezi yok, çalışmalara başlayalım...
"Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir..."
Cemil Meriç
*phoenix*
Yeni üye
eski,yeni, şimdi
«
Yanıtla #2 :
13 Haziran 2007, 04:57:57 »
esselamüaleyküm;
ruhumun dehlizlerinde derin bir ney sesi duydum sanki bu yazıları okuyunca..beynimin karmaşık labirentlerinde süzdürürken bilgiyi ben de ne kadar çok degiştigimizi koptugumuzu belki, ve hayallerimizin gerisinde kaldıgımızı farkettim..erişilmez degillerdi..erişebilirdik ama şahsen ben başka engelleri sürdüm öne,pes ettim aslında belki de hiç ugraşmamıştım.. şimdi dönp baktıgımda hocamızın emeklerini hiç bir zaman ödeyemeyecigimi düşünüyorum.. daha üfleyemezken ney'i, notaların üzerinde koşmayı ögretti bize.. inşallah ben yazın istiyorum tekrar katılabilmeyi.. geride de kalsam başka hiç bir yer beni gecen seneki ney kursu atmosferi kadar motive edemiyor.. ve yeniden dirilebilmek için murat abi üstlen de bir buluşma ayarlayalım yakın zamanda..
ney ile iç içe,dostlarla diz dize olabilmek dilegiyle..
vesselam..
agmurlardan sonra büyürmüş başak..
meyvalar sabırla olgunlaşırmış..
proksima
Yeni üye
:o)
«
Yanıtla #3 :
20 Haziran 2007, 16:46:52 »
Arkadaşlar,
yazdığınız böylesi yazıları okumak ne kadar hoş, ne kadar güzel;bu başlıkta yazılanlar, Murat Hacam'ın bizlere gönderdiği hüznü ironisine ağır basan sanal mektup,
had hesap tanımayan bir samimiyetle hemhal oluyorum yazdığınız her bir sözünüze nazarım düştüğünde....ne mutlu bizlere....
Dilerim, ileride de üçüncü senemizde, hocamızın gözetmenliğinde yine eski neyzen dostlarla birlikte, nefes öğütmeye devam ederiz, gizemi biçareliğinde saklı miskin sazlarımızla hep birlikte....
Muhabbetle kardeşlerim,
Muhabettle...
Gül alırlar gül satarlar,
Gülden terazi yaparlar,
Gül ile gülü tartarlar,
Çarşı pazarı güldür gül.
Sayfa: [
1
]
Yazdır
« önceki
sonraki »